top of page

Miten lisätä tuotteita ja hallita myyntiäsi

Ohje myyjälle

Jotta tuotteesi valmistus olisi laadukasta, tarvitsemme korkearesoluutioisen kuvan teoksestasi, olipa se sitten valokuva, maalaus tai digitaalinen piirros. Fyysiset teokset tulee skannata digitaaliseen muotoon korkealaatuisella skannerilla. Kuvien on täytettävä seuraavat tekniset vaatimukset: ne tulee olla CMYK-värimallissa ja niiden pikselitiheyden on oltava vähintään 150 dpi 45 cm leveydellä. Nämä kriteerit takaavat teoksesi yksityiskohtien ja värien optimaalisen toiston. Apua ja ohjeita kuvien valmisteluun saat ottamalla meihin yhteyttä.

Valmistelu

1

Muokkaa tuotteitasi siirtymällä "Tuotteet"-sivulle ja valitsemalla "Tuoteluettelo" navigaatiopalkista. Tässä osiossa voit päivittää tuotteiden nimiä ja kuvauksia, jotka tallentuvat automaattisesti ilman erillistä tallennustarvetta. Tuotteiden poisto onnistuu "Poista"-painikkeella.

Tuotteiden muokkaus

3

Tuotteiden lisääminen onnistuu menemällä "Tuotteet"-osioon navigointivalikosta profiilikuvan kautta. Täällä voit syöttää tuotteen nimen, kuvauksen, kuvan ja hakusanat. Panosta hakusanoihin, sillä ne auttavat tuotteesi löytymisessä.

Tuotteen teko

2

Zarto ottaa täyden vastuun myynnistäsi. Sinun ei tarvitse huolehtia paketoinnista, asiakaspalvelusta tai muista tehtävistä. Luo vain tuotteesi, ja Zarto hoitaa loput.

Myynti

4

bottom of page